Crest tin Harry Potter dárkový box 112 g
Kód: 6326na dalším nákupu.
Nad 5000 Kč si můžete v košíku vybrat větší.
pracovních dní. Sovy létají i na Slovensko.
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení Havraspár:
Složení: Cukr, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, borůvkové pyré, rostlinný koncentrát (spirulina), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), příchutě, glazura (včelí vosk, karnaubský vosk, šelak). Výživové údaje na 100g: Energie 1496kJ / 352 kcal, tuky 0 g, z nichž 0 g jsou nasycené tuky, sacharidy 88 g, z nichž 68 g jsou cukry, bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Složení Nebelvír:
Cukr, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, koncentrát třešňové šťávy, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), ovocné a zeleninové koncentráty (třešeň, černý rybíz, mrkev), příchutě, glazura (včelí vosk, karnaubský vosk, šelak), barva (kurkumin). Výživové údaje na 100g: Energie 1547kJ / 364 kcal, tuky 0 g, z nichž 0 g jsou nasycené tuky, sacharidy 91 g, z nichž 70 g jsou cukry, bílkoviny 0 g, sůl 0 g.
Složení Zmijozel:
Cukr, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, koncentrát jablečného džusu, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), glazura (včelí vosk, karnaubský vosk, šelak), rostlinný koncentrát (spirulina), příchutě, barvivo (kurkumin). Výživové údaje na 100g: Energie 1513kJ / 364 kcal, tuky 0 g, z nichž 0 g jsou nasycené tuky, sacharidy 89 g, z nichž 68 g jsou cukry, bílkoviny 0 g, sůl 0 g, vláknina 1,3 g.
Složení Mrzimor:
Cukr, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, citronové pyré, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), příchutě, glazura (včelí vosk, karnaubský vosk, šelak), ovocné a zeleninové koncentráty (jablko, dýně). Výživové údaje na 100g: Energie 1547kJ / 364 kcal, tuky 0 g, z nichž 0 g jsou nasycené tuky, sacharidy 91 g, z nichž 71 g jsou cukry, bílkoviny 0 g, sůl 0 g.
Uchovávejte v suchu, chraňte před sluncem. Vyrobeno v Thajsku. Vezměte prosím na vědomí, že položky na cukrovinky nejsou způsobilé k vrácení nebo výměně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.